pasa-parfeniPasha Parfeni a decis să-i provoace pe artiştii din Republica Moldova să spună ce gândesc în contextul alegerilor prezidenţiale de duminică. Interpretul afirmă că va vota pentru candidatul forţelor antioligarhice Maia Sandu, pentru că îşi doreşte un preşedinte incomod acestei guvernări şi o ţară fără corupţie şi oligarhi.

„Pe 30 octombrie noi, artiştii şi oamenii de cultură, în calitatea noastră de cetăţeni ai acestei ţări, mergem la vot. Avem câteva opţiuni: Putem să votăm Marian Lupu, pentru onorarii grase şi accesul la posturi de televiziuni şi radiouri. Putem să votăm Igor Dodon, pentru concerte electorale sau pentru un titlu de carton într-o ţară ce se dărâmă – artist al poporului sau ordin al republicii, de exemplu. Putem să nu declarăm nimic, să ne prefacem neutri, pentru că aşa ascundem frica sau ruşinea. Pentru că aşa ne este mai confortabil”, a menţionat Pasha Parfeni.

„Dar eu cred ca #MAIAvemSperanţa. Speranţa că putem construi o ţară fără corupţie şi oligarhi. Pe data de 30 octombrie eu votez Maia Sandu, candidatul unic al opozitei adevărate. Nu vreau un preşedinte complice. Vreau un preşedinte incomod acestei guvernări. Totodată vreau să ştiu ce fac colegii mei pe data de 30 octombrie: dacă merg la vot, cu cine votează şi de ce. Fie că noi toţi să ajungem acolo unde dorim! Eu provoc pe Costi Burlacu, Cătălin Josan şi Ion Paladi, să ne spună şi ei, ce gândesc”, a adăugat Pasha Parfeni.

Sursa:jurnal.md

(38 accesari)