downloadUn tânăr grup de artiști români s-a decis că apatia care a cuprins tânăra generație a zilelor noastre trebuie readusă înspre artă, cultură, tradiție, mai exact, înspre frumos. Pencil Nex are un mesaj simplu și direct: “Punem simpatie pe hârtie! Promovăm ARTA, nu cearta!”, iar grupul a reușit deja să adune peste 2.000 de simpatizanți în mediul online, într-un timp foarte scurt, scrie ziarulnatiunea.ro.

Faptul că tot mai mulți români încep să ne dea motive de mândrie, atât în țară cât și în afară, devine o certitudine, iar tinerii artiști de la Pencil Nex nu fac abatere de la această regulă. Pencil Nex își propune să reîmprospăteze modul în care este percepută arta în România, mergând pe simpatie față de oameni, pasiunea pentru cultură și tradiții și talentul pus în folosul frumosului.

Andi-Moisescu-by-Diana-Nine.-LogoArtiștii noștri reușesc să demonstreze că tinerii din România își pot asigura existența și din artă și cultură, făcând ceea ce le place, cu pasiune, încercând să schimbe puțin mentalitatea conform căreia există doar câteva meserii în țară pe care trebuie să l

Prin simplul fapt că Pencil Nex “pune simpatie pe hârtie”, tinerii sunt îndreptați înspre a se bucura de lucrurile frumoase din viață, înspre lucruri de valoare, astfel evitând bârfele și non-valorile care acaparează o bună parte a tinerei generații din România. Trebuie să ne mândrim cu astfel de tineri care reușesc să țină stindardul sus pentru ARTĂ, cultură și tradițiile românești, mai ales că modul în care reușesc să aducă arta mai aproape de om și omul mai aproape de artist este unul cu totul și cu totul special.

Ne bucurăm cu toții că tot mai mulți români sunt atrași de frumos, de cultură, tradiții și artă și putem spune cu siguranță că viitorul tinerei generații din România este asigurat, dacă tot mai mulți români își vor “întoarce fața” către lucrurile care contează cu adevărat în viață, înspre realele valori.

(403 accesari)