dobritoiuUn fost ministru în Guvernul Ponta a făcut o cerere incredibilă ÎCCJ. Pentru a scăpa de puşcărie, preşedintele Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat este dispus să facă muncă în folosul comunităţii.

Liberalul Corneliu Dobriţoiu, fost ministru al Apărării în Guvernul Ponta 1, riscă până la 15 ani de închisoare în Dosarul „Case pentru generali”. Generali din MApN, printre care şi fostul ministru al Apărării, ar fi beneficiat în 1999, în mod ilegal, de locuinţe de la stat, folosindu-se de documente false pentru a pretinde că nu au o locuinţa proprie.

Pentru a scăpa de închisoare, Corneliu Dobriţoiu a solicitat la Curtea Supremă să facă muncă în folosul comunităţii pentru a scăpa de închisoare, scrie stiripesurse.ro.

Procurorii cer pedeapsa cu închisoarea pentru fostul ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu, judecat în dosarul „Case pentru generali”.

Dobriţoiu este acuzat participaţie improprie de abuz în serviciu contra intereselor publice şi participaţie improprie la fals intelectual, toate cu consecinţe deosebit de grave. Cei 11 inculpaţi din dosar sunt de acord să presteze muncă în folosul comunităţii în cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi. Pronunţarea în dosarul „Case pentru generali MApN” a fost amânată pentru 9 martie.

Sursa:evz.ro

(69 accesari)