Percheziţii DNA Constanţa la Parchetul Judecătoriei Măcin. Vizaţi, prim-procurorul şi o grefieră

Imagine implicită

mascatiProcurorii DNA fac, joi dimineaţă, percheziţii la sediul Parchetului Judecătoriei Măcin, din judeţul Tulcea, într-un dosar privind fapte de corupţie şi fals, comise în perioada 2007 – 2015, surse judiciare declarând că printre cei vizaţi ar fi prim-procurorul Constantin Balaban şi o grefieră.

Potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, procurori din cadrul DNA, Secţia de combatere a corupţiei, fac cercetări într-o cauză penală care vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, asimilate celor de corupţie şi a unor infracţiuni de fals, comise în perioada 2007 – 2015.
În cursul zilei de 26 martie 2015, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt făcute percheziţii domiciliare în patru locaţii din oraşul Măcin, judeţul Tulcea, din care una este sediul unei instituţii publice, restul fiind domiciliile unor persoane fizice.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că percheziţiile au loc la sediul Parchetului Judecătoriei Măcin, din judeţul Tulcea, iar printre cei vizaţi în această anchetă ar fi prim-procurorul Constantin Balaban, care are şi calitatea de purtător de cuvânt al instituţiei, precum şi o grefieră.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Sursa:mediafax.ro