Platforma DA continuă întâlnirile cu cetăţenii din teritoriu; Andrei Năstase: „Nimic nu mă poate opri să ajung la oamenii din satele şi oraşele ţării”

Imagine implicită
Platforma Demnitate şi Adevăr continuă întâlnirile cu cetăţenii Republicii Moldova. Astfel, astăzi liderul Platformei DA, Andrei Năstase, împreună cu echipa DA au avut discuţii cu mai mulţi locuitori din raionul Hânceşti.

„Nimic nu mă poate opri să ajung la oamenii din satele şi oraşele ţării. Dimpotrivă, cu cât mai mult cutreier Moldova, cu cât mai multe obstacole mi se creează, cu atât sunt mai determinat. Sâmbăta asta l-am cunoscut pe Nea Tudor, de 80 de ani, care din motive tehnice nu poate privi Jurnal TV, îl poate doar asculta. Mi-a spus că preferă adevărul fără imagini, decât minciunile despre mărirea pensiei cu 37%, difuzate la holdingul ucigaş în ambalaj sclipitor”, a scris Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook.

„Să-i dea Dumnezeu sănătate, deja ştie soluţia tehnică de recepţionare a semnalului, iar material îl vor ajuta copiii, are trei băieţi şi două fete. Anastasia era cu mama ei, Liuba. Fratele şi tatăl lor sunt printre străini, la fel ca o treime din populaţia ţării. În curând va pleca şi ea, în Germania, la tatăl său. Iar mama ei va rămâne singură, cu ochii săi albaştri în lacrimi, la fel ca şi soră-sa, Elena. Pentru revenirea acestei copile împreună cu tatăl şi fratele ei, pentru reîntregirea a sute de mii de familii lângă copiii lor, Acasă, într-o ţară din care să nu mai vrei să pleci, trebuie să fim uniţi, să muncim şi să luptăm până la capăt. DA! Eu ştiu că uniţi se poate”, a adăugat liderul Platformei DA.

Sursa:jurnal.md