Primarul satului Capaclia: „Dacă aș fi stabilit la Chișinău, la alegerile din 20 mai aș vota pentru Andrei Năstase”

Imagine implicită

Întrebat pe cine ar vota dacă ar fi stabilit la Chișinău, primarul de Capaclia, Alexei Busuioc, a declarat că și-ar da votul pentru candidatul unic al forțelor antioligarhice, Andrei Năstase.

„Mai mulți mă întreabă pe cine aș alege în calitate de primar dacă aș avea viză de reședința la Chișinău? Sunt sătul de politică – iubesc tehnocrații! Urăsc dictatura – ador echipa! Urăsc minciuna – ador inteligența și umorul sănătos! Știu că toți caută deficiențe la toți candidații, toți caută să ponegrească contracandidații, să atace familiile lor, într-un cuvânt totul ce ar putea face rău și ar distruge omul. Mulți vor încerca să mă acuze poate că m-am vândut cuiva sau tot felul de aberații… Am fost și rămân același, fără apartenență politică și fără să jignesc pe cineva”, a explicat edilul.

„Sunt primar de 11 ani, am o anumită practică de viață și experiență în APL. Ce pot să spun eu acum? Ținând cont de punctul doi din cele expuse mai sus? Eu l-aș alege pe Andrei Năstase fiindcă vine cu echipa. Maia Sandu este, vrem noi sau nu, un lider național ca și Andrei Năstase și când mă uit la poza lor în doi mă încurajează acest semnal clar de echipa! Mai știu că domnul Năstase este un bun român, chiar a declarat-o deschis și tranșant, asta iar mă încurajează. Este un bun familist, criteriu necesar pentru un administrator. Este un proeuropean și are capacitate de organizator, lucru foarte important pentru primar”, a mai spus Alexei Busuioc.

În context, edilul de Capaclia îndeamnă locuitorii capitalei să-l voteze pe candidatul unic al forțelor antioligarhice, Andrei Năstase: „În felul acesta, eu îndemn capaclienii stabiliți la Chișinău și toți cei care mă cunosc din oraș, să-i acordăm un vot de încredere lui Andrei Năstase”.

Sursa:jurnal.md