Programul vizitei lui Klaus Iohannis la Chişinău

Imagine implicită

iohannis-titanul-600x337Avionul special cu delegaţia preşedintelui României Klaus Iohannis va ateriza astăzi pe Aeroportul Internaţional Chişinău la ora 15:15. Ceremonia oficială de întâmpinare a lui Klaus Iohannis va avea loc la 15:35, la Reşedinţa de Stat.

Ulterior, preşedintele Timofti şi omologul său de la Bucureşti vor purta convorbiri tête-à-tête, după care vor lua parte la convorbirile oficiale cu participarea membrilor celor două delegaţii, iar la ora 17:00 vor susţine o conferinţă de presă comună. Tot astăzi, Klaus Iohannis va avea o întrevedere cu premierul Chiril Gaburici, iar seara este aşteptat de Nicolae Timofti la un dineu oficial la Crama Cricova.

Pentru mâine sunt planificate întâlniri cu liderii PLDM, PDM şi PL, precum şi cu preşedintele Parlamentului, Andrian Candu. Tot mâine, la ora 10:45 oficialii vor depune coroane de flori la monumentul domnitorului Ştefan cel Mare şi Sfânt din centrul capitalei. Klaus Iohannis este aşteptat şi la Universitatea de Stat, unde va susţine o alocuţiune.

Delegaţia de la Bucureşti îşi va încheia vizita în Republica Moldova mâine, la ora 12:50, când avionului preşedintelui României, Klaus Iohannis, va decola spre Bucureşti.

Sursa:jurnal.md