protest pmanPlatforma Demnitate și Adevăr organizează un nou protest de amploare în Piața Marii Marii Adunări Naționale, miercuri, cu începere de la ora 10:00.

La manifestație sunt chemați toți cetățenii Republicii Moldova, pentru a sprijini demersul de a nu îngădui desemnarea unui „premier al mafiei”.

Potrivit membrilor Platformei Demnitate și Adevăr, dacă președintele Nicolae Timofti va ceda presiunilor venite din partea Partidului Democrat și va desemna un candidat controlat de acest partid, atunci țara va intra într-o stare de captivitate totală.

„Facem un apel către toţi cetăţenii Republicii Moldova care-şi doresc o ţară liberă, care nu-şi doresc ca această ţară să încapă definitiv pe labele unui criminal, pe labele unui proxenet despre care s-a vorbit aici şi numele lui este Plahotniuc. Indiferent că va fi el sau va fi o sculă de a sa premier, această ţară merge către prăpastie. Să nu le permitem acest lucru, deoarece pe urmă o dictatură poate fi răsturnată doar prin sânge. Să nu ajungem acolo, toate dictaturile cad”, a declarat marți președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, în cadrul unei conferințe de presă.

Acesta a îndemnat toți cetățenii să participe la manifestația de protest organizată miercuri.
„Pentru ora 10:00, mâine, 13 ianuarie, chemăm toată lumea să vină în PMAN, să sprijinim un demers democratic, un demers civilizat al unui preşedinte european”, a precizat Năstase.

Sursa:independent.md

(473 accesari)