Protest în raionul Hânceşti. Oamenii şi-au exprimat nemulţumirea faţă de actuala guvernare

Imagine implicită

Stolniceni protest„Jos regimul criminal”, „Plahotniuc nu uita, puşcăria-i casa ta”. Asta au scandat astăzi locuitorii satului Stolniceni din raionul Hânceşti, care au protestat faţă de actuala guvernare. Cu pancarte în mâini, oamenii au cerut alegeri parlamentare anticipate şi întoarcerea banilor furaţi din haznaua statului.

De asemenea, protestatarii spun că vor veni pe 24 aprilie la Chişinău pentru a participa la manifestaţia organizată de Platforma Civică „Demnitate şi Adevăr” în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

La acţiunea de protest organizată de locuitorii din Stolniceni, raionul Hânceşti au fost invitaţi şi membrii Platformei Civice „Demnitate şi Adevăr”.

Şi localnicii din satul Ulmu, raionul Ialoveni spun că se vor mobiliza pe 24 aprilie şi vor veni la protestul din Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat, oligarhul Vladimir Plahotniuc nu a răspuns la telefon pentru a veni cu o reacţie. Precizăm că duminică, 24 aprilie, la ora 12.00, în Piaţa Marii Adunări Naţionale va avea loc un protest de amploare organizat de Platforma Civică „Demnitate şi Adevăr”.

Sursa:jurnal.md