protest roAproximativ 100 de persoane protestează la Universitate, miercuri seară, faţă de avizul negative dat de senatori în cazul cererii procurorilor DNA de reţinere şi arestare a lui Dan Şova şi a procurorilor DIICOT de începere a urmăririi penale faţă de Varujan Vosganian.

Oameni de toate vârstele s-au adunat, miercuri seară, în zona fântânii de la Universitate, pentru a protesta faţă de respingerea de către Senat a cererii procurorilor de reţinere şi arestare preventivă a lui Dan Şova, dar şi a cererii procurorilor DIICOT faţă de începerea urmăririi penale faţă de Varujan Vosganian, vor dat în 12 februarie.

Ei afişează şi scandează mesaje precum „Vrem dreptate!”, „Fără imunitate!”, „DNA să vină să vă ia! Şova + Vosganian”, „Nu şovăim” sau „Dan ş-o va lua”.

Senatorii au respins, miercuri, solicitarea procurorilor DNA pentru reţinerea şi arestarea senatorului PSD Dan Şova în dosarul privind contractele încheiate de firma sa de avocatură cu complexurile Turceni şi Rovinari. Rezultatul oficial al votului senatorilor în cazul cererii DNA vizându-l pe Dan Şova a fost de 79 de opţiuni „pentru”, 67 „contra”, iar cinci voturi au fost anulate.

Sursa:mediafax.ro

(60 accesari)