Protestul meu din 6 septembrie!

Imagine implicită

stefan secareanuSunt întrebat ce să facem la 6 septembrie: să mergem sau să nu mergem la protestele anunțate de Platforma DA?

Răspunsul meu este scurt, stimați prieteni și confrați de luptă politică:

A protesta este unul dintre drepturile noastre fundamentale pentru care unii dintre camarazii noștri și-au dat și viața!

Dezmățul politic, economic și social în care a fost adusă țara de grupările guvernante din Republica Moldova este unul fără precedent!

Cea mai mare încurcătură în care au nimerit aceste grupări acum nu este miliardul furat banditește de ele din sistemul bancar, mușamalizarea acestei crime sau sistemul nostru judecătoresc care ne face de râs în toată lumea…

Cea mai mare problemă a puterii actuale din Republica Moldova este LIPSA TOTALĂ DE CREDIBILITATE a acesteia în fața societății și a propriilor alegători, de care și-a bătut joc în timpul și după alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014!

Cea mai mare problemă a noastră, a cetățenilor acestui stat, este INCAPACITATEA DE A NE ORGANIZA și A NE CONSTITUI într-o OPOZIȚIE PUTERNICĂ ȘI CREDIBILĂ față de SISTEMUL DIABOLIC instituit de PUTEREA DIN REPUBLICA MOLDOVA, aflată, încă, după aproape 30 de ani de la declanșarea Mișcării de Eliberare Națională, sub influența grupurilor de presiune ale fostei nomenklaturi sovietice și ale fostului KGB!

Este capabilă Platforma DA să dea naștere unei asemenea OPOZIȚII?!

Aceasta este întrebarea mea pe care o adresez public Platformei și de la care voi aștepta răspunsul în ziua de 6 septembrie când voi ieși să-mi exercit dreptul fundamental de a protesta!

Doamne ajută!

Ștefan Secăreanu

18 august 2015

Sursa:secareanu.wordpress.com