Finlanda-RomaniaRomânia trece cu 2-0 de Finlanda şi este tot mai aproape de EURO 2016
România a învins cu 2-0 naţionala Finlandei, într-un meci din Grupa F a preliminariilor pentru Campionatul European din 2015.
Partida a început cu premierea lui Răzvan Raţ pentru cele 100 de prezenţe în echipa naţională, el debutînd sub tricolor în 2002, într-un meci dintre Franţa şi România
Cea mai mare ocazie a primei reprize a venit în minutul 14, cînd Hatemaj a preluat perfect în careu şi a şutat, însă Tătăruşanu, cu un reflex de zile mari, a respins balonul în corner.
Partea a doua a debutat cu accidentarea lui Chipciu, care a şi fost schimbat. Locul mijlocaşului fiind luat de Lucian Sînmărtean, care a reuşit în minutul 54 să execute perfect o lovitură de colţ, balonul ajungînd pe capul lui Bogdan Stancu, care a reuşit să şi înscrie. două minute mai tîrziu, pasatorul de la gol a scos cel de-al doilea cartonaş galben al lui Ring, astfel finlandezii au evoluat în 10 oameni.
Cu 7 minute înainte de final, acelaşi Lucian Sînmărtean i-a pasat la marginea careului lui Bogdan Stancu, care a reluat perfect cu latul şi l-a învins pe Maenpaa. „Motanul” a marcat prima „dublă” din carieră pentru echipa naţională şi a ajuns la 8 reuşite

Sursa:gsp.ro

(92 accesari)