imagesLa 19 februarie am publicat o perspectivă a situației din Ucraina de la acel moment, care practic a fost lăsată fără atenție de toate agențiile de presă și informare în masă. Astăzi la distanța de 2,5 luni am comparat cele presupuse cu evoluția și am găsit că practic toate cele presupuse s-au materializat mai mult de 80 la sută (http://www.costandachi.eu/?p=935)

Situația din Ucraina se înrăutățește tot mai mult.

În sensul destabilizării totale în Ucraina, Rusia va pune în acțiune tot ce are la dispoziție.

Din surse foarte demne de încredere putem presupune că imediat după data de 11 mai Rusia va forța hotarele Ucrainei.

Se presupune că armata Rusiei va începe operațiunile de intervenție militară asupra Ucrainei.

Rusia, fără să declare război Ucrainei, în una din nopțile de după data de 11 mai, va începe cotropirea Ucrainei sub pretextul genocidului.

Trupele rusești vor năvăli brusc asupra Ucrainei din 5 direcții concomitent:

Direcția de nord-est, de pe teritoriul Rusiei;

Direcția de sud pe uscat, din Crimeea, teritoriu ocupat la sfârșitul lunii februarie;

Direcția de sud, de pe tot perimetrul Mării negre, infanteria militară care în prezent este redislocată dea lungul coastei de sud a Ucrainei;

Direcția din aer, avioanele port infanterie vor desanta aproximativ 7000 de soldați în principalele centre din Sud-estul |Ucrainei.

Direcția de Vest, din Transnistria, sub acoperișul așa numitului contingent de menținere a păcii în Transnistria.

În prezent în zona separatistă din stânga Nistrului sunt dislocați cel puțin 12 mii de soldați ruși din serviciile speciale, aproximativ 4500 de cazaci și peste 16000 de voluntari militari transnistreni, pregătiți în lagărele secesioniste din Transnistria, înarmați cu cele mai moderne tipuri de arme.

Forțele dislocate pe perimetrul hotarului transnistrean dintre Moldova și Ucraina, dispun de peste 375 de tancuri 400 blindate tip ”БМП-2” și «БТР», peste 185 de instalații de foc ”Grad” și ”Smerci”. Aceste forțe în timp de 6-8 ore pot înainta pe o suprafață de până la 200-250 km în adâncul teritoriului Ucrainei.

Ce va fi și cum vor evalua lucrurile în realitate vom vedea.

După cotropirea părții de Sud-est a Ucrainei, Rusia va depune toate eforturile pentru a nu permite acestei țări să petreacă alegerile, pentru că sa o poată cotropi totalmente, inclusiv și regiunile din Vest.

Pentru Moldova prognoza este foarte sumbră și tristă.

Chiar dacă să admitem că Parlamentul în acest timp votează alipirea Moldovei la  România, Rusia va face tot posibilul ca să  întoarcă Moldova înapoi în componența Rusiei. În acest sens va declanșa operațiuni militare contra armatei române până la râul Prut.

Dacă ultimul scenariu se va înscrie în această prognoză, atunci aceasta va fi începutul celui de-al treilea război mondial și poate ultimul pentru omenire.

Rusia se joacă cu focul lichidării vieții pe pământ

sursa: costandachi.eu

(874 accesari)