Se pregătește o mare amăgeală!

Imagine postare

Votare-referendumToți noi parcă am dori să trăim mai bine, să ne fie respectate drepturile, să știm că creștem copiii nu de atât că crescînd mai mari, așa ca și noi, să plece undeva în lume să-și cîștige niște bani, să poată trimite acasă, ca aici să fie furați de demnitarii care ne guvernează și care foarte bine au știut ce au avut de gând să facă după ceea ce ne-au amăgit și i-am votat.

Însă foarte puțini din noi, în afară de ceea că ne ținem numai de plâns pe viața grea,nu ne-am pus întrebarea – Cum s-ar putea schimba ceva în existența noastră, în această țară unde ne-am născut , unde ne trăiesc copiii și sunt plecatți în lumea celor drepți, strămoșii? Și parcă avem și legi, și presa parcă e independentă, și parcă toți vorbesc că este rău și greu de trăit, dar de schimbat nu se schimbă nimic timp de ultimile două decenii și ceva. Și aceasta fiindcă suntem amăgiți tare, și tot timpul. Ne mint fără nerușinare și în timpul companiei electorale și după ce îi alegem.

Așa suntem noi, îi credem pe toți mincinoșii, fiindcă aceștia tare bine mai știu unde să apese și cum să trateze rînza moldovanului, fiindcă îl cunosc tare bine și îl pot sustrage cu orice fel de senzații tîmpite și își dau bine seama că dacă poporul acestei țări îl poți dezbina și îl poți pune cap în cap să se bată, atunci mai ai ceva timp să-l poți fura fără grijă, căci pe el îl preocupă altceva, dar nu ceea ce și-ar dori fiecare – să poată conviețui demn în țara în care trăiește.

Toată hoțăraia aceasta de la guvernare și de la toate nivelele în țară au început deja să-și pregătească terenul pentru a mai prelungi “Păduri Domnești” atacuri raider, privatizări ilicite și multe alte fărădelegi.

Și să vezi cum umblă printre oameni, și se tot străduie să le demonstreze, că ei au făcut tot ce au putut pentru această țară și acest popor. Și fiecare se bate cu pumnul în piept, ca aceasta au făcut-o numai ei, iar ceilalți parteneri de guvernare numai îi încurcau.

Se mai pregătește încă o mare amăgeală, oameni buni!!! Și parcă toți noi am dori să trăim mai bine, să ne fie respectate drepturile, copiii noștri să moștenească o țară civilizată și demnă de strămoșii noștri, dar nu facem nimic pentru aceasta, decât să ne bocim că trăim rău. Nu ne punem întrebarea – De ce douăzeci de ani îi alegem pe unii și aceeași? Chiar mă întreb, poate totul e bine și nouă ne place așa să trăim???

Nu. Nu fraților, nouă nu ne place așa să trăim!!! Noi și copiii noștri dorim să trăim așa cum se cuvine, cu stimă unul față de altul, cu respectarea de lege din partea oricui, fiecare să-si facă treaba cinstit și onest acolo unde a decis sau unde a fost ales.

Și să știți că în țara aceasta n-au rămas numai niște lepadături din care nici nu ai pe cine alege.

Sunt o mulțime de oameni cumsecade, cinstiți, onești, deștepți la urma urmei, care ar putea scoate din labele hoților această țară și să o întoarcă poporului, oamenii care vor să trăiască ca lumea îi vor susține.

Voi, cei care sunteți cumsecade nu vă mai vindeți, nu vă dați atrași de promisiuni , minciuni și orgoliu!!! Doar vă puteți identifica și în centru și în teritoriu, și vă puteți uni forțele pentru a face aceea, despre ce vorbiți tot timpul. Dacă într-adevar sunteți așa cum vă vedem noi această țară, acest popor și urmașii noștri, vă vor pomeni tot timpul, așa cum îl pomenesc pe Ștefan cel Mare.

“Pentru ca să predomine răul este de ajuns numai un lucru, ca oamenii cumsecade să fie indiferenți și să nu facă nimic”

Din partea unui grup de alegători îngrijorați de minciuna și frauda guvernanților,

Alexandru Bulmaga, Gheorghe Sclifos, Tamara Ursachi