Ședință nocturnă la PL. Mașina lui Plahotniuc, parcată în fața sediului liberalilor (foto)

Imagine implicită

plahotniuc-la-plȘedință nocturnă la PL. Automobilul de model Mercedes despre care presa scrie că ar aparține lui Vladimir Plahotniuc a fost surprins în fața sediului Partidului Liberal de pe str. Nicolae Iorga din capitală.

Mașina blindată de model „Mercedes S600 L”, a fost fotografiată în aceasă seară la ora 22:10, de către un cititor, și expediată pe adresa portalului nostru.

Din imagine se remarcă că luminile la sediul PL sunt aprinse.

Solicitat de UNIMEDIA, purtătorul de cuvânt al Partidului Liberal susține că la această oră la sediul PL se află doar el. „Sunt minciuni. Eu sunt la sediu, aici nu e nimeni. La sediul PL nu e nimeni de la ora 18:00. Toată lumea a fost la dezbateri”, a declarat Ionel Pușcaș, după care nu a mai răspuns la mesajele reporterului UNIMEDIA.

Întrevederea are loc la câteva ore după ce candidatul PD, Marian Lupu a anunțat că se retrage din cursa electorală. Decizie despre care, liderul și candidatul PL, Mihai Ghimpu a spus că este în favoarea liderului PSRM, Igor Dodon.

Amintim că presa a mai scris înainte de alegerile locale că la sediul Partidului Liberal a fost surprins automobilul prim-vicepreședintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc.

Sursa:unimedia.info