Simona Halep se menține pe locul al doilea în clasamentul WTA; Irina Begu a coborât pe 29

Imagine implicită

simona halep 1Românca Simona Halep își păstrează locul al doilea în clasamentul celor mai bune jucătoare profesioniste de tenis din lume (WTA), dat publicității luni, și e în continuare prima în ierarhia Road to Singapore, pentru Turneul Campioanelor, informează Agerpres.

Halep este devansată în clasamentul la simplu de americanca Serena Williams, iar în urma ei se află, la circa 1.900 de puncte, rusoaica Maria Șarapova și spaniola Garbine Muguruza, acestea fiind despărțite de un singur punct.
Irina Begu a coborât patru locuri și se află acum pe 29, Monica Niculescu staționează pe 45, Alexandra Dulgheru a coborât două locuri și e pe 58, iar Andreea Mitu a urcat două, fiind acum pe 93.
La dublu, Irina Begu și Monica Niculescu își păstrează locurile 37, respectiv 40, în timp ce Raluca Olaru a coborât două trepte și este pe 57.

În clasamentul Road to Singapore, pentru Turneul Campioanelor, Simona Halep este lider cu un avans de peste 1.200 de puncte față de Garbine Muguruza, a treia fiind Maria Șarapova, în condițiile în care Serena Williams a anunțat de ceva timp că nu va mai juca în acest sezon.

Situația este neschimbată și în clasamentul încasărilor din circuitul WTA în 2015, cu Serena Williams pe prima poziție, cu 10,5 milioane dolari, urmată de Flavia Pennetta, 4 milioane, Garbine Muguruza, 3,7 milioane, și Simona Halep, 3,6 milioane, etc.

Sursa:digi24.ro