slusari-alexandruProiectul privind liberalizarea capitalului aparţine păpuşarului Plahotniuc, acesta fiind promovat în mod ultimativ şi impertinent de un grup de deputaţi, care calcă în picioare toate procedurile formale, votându-l doar în două săptămâni în Parlament.

Declaraţia îi aparţine vicepreşedintelui PPDA, Alexandru Slusari, care atrage atenţia asupra tăcerii partenerilor europeni faţă de acest subiect.

„Aţi observat tăcerea absolută din partea partenerilor europeni (FMI, Banca Mondială, Uniunea Europeană, SUA), dar chiar şi a Guvernului? Am o singură explicaţie a acestui comportament. Această iniţiativă aparţine lui Plahotniuc, care este promovată într-un mod ultimativ şi impertinent. Deputaţii-marionete calcă în picioare toate procedurile formale şi doar în două săptămâni propun proiectul spre votare în Parlament, fără a primi avizul Guvernului”, a scris Alexandru Slusari pe pagina sa de Facebook.

Membrul Platformei DA mărturiseşte că partenerii europeni sunt nedumeriţi după ce au văzut faţa reală a regimului mafiot al lui Plahotniuc.

„Partenerii europeni sunt nedumeriţi de un asemenea tupeu. În mod normal, aceştia ar trebui să înceteze imediat orice finanţare a RM. Dar ei abia au reluat finanţarea şi văzând acum faţa reală a regimului mafiot al lui Plahotniuc, despre care în repetate rânduri vorbeam, pur şi simplu nu ştiu cum să reacţioneze”, a mai declarat vicepreşedintele PPDA.

Până acum, constată Slusari, mafia se ascundea după aşa-zisul guvern tehnocrat, iar partenerii încercau să se convingă că ţara este condusă nu de păpuşarul Plahotniuc, ci de Filip.

„Până acum, mafia se ascundea după guvernul tehnocrat, iar partenerii încercau să se autoconvingă că ţara este câtuşi de puţin condusă de Filip, nu de Plahotniuc. Cinci deputaţi timp de două săptămâni decid toate întrebările privind miliardele şi bugetul. Pentru ce mai trebuie şi un Guvern?”, a conchis Alexandru Slusari.

(45 accesari)