(stop cadru) Trei indivizi, suprinși în timp ce instalează urnele mobile cu mesaje denigratoare la adresa Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase

Imagine implicită

Trei indivizi au fost suprinși în timp ce instalau urnele mobile, menite să-i denigreze pe liderul PAS Maia Sandu și pe președintele PPDA Andrei Năstase.

Momentul a fost fixat de o cameră de bord, iar imaginile au fost expediate la adresa redacției UNIMEDIA. Incidentul a avut loc înaintea protestului faţă de sistemul mixt.

„Am fost cu toții martorii unei campanii de denigrare fără precedent. Sper mult că acești oameni mici să fie prinși și pedepsiți conform legii. Fac apel la toți cetățenii care circulau atunci prin preajmă, cu siguranță aveți camere de înregistrare în mașinile voastre, transmiteți presei acele imagini pentru că așa făptașii vor fi găsiți mai ușor”, se arată în mesajul expediat la adresa redacției noastre.

Amintim că acum două zile, înainte de protestul față de sistemul electoral mixt, centrul capitalei a fost împânzit cu pliante denigratoare la adresa liderilor opoziției- Maia Sandu și Andrei Năstase. De asemenea, au fost instalate câteva urne mobile care țintesc persoana liderului Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

Sursa:unimedia.info