SURSE Dosarul Jandarmeria va EXPLODA! Se trece la rețineri! Ordinul de evacuare a Pieței a fost ILEGAL! Jandarmii se toarnă între ei pe capete!

Imagine implicită

Dosarul Jandarmeria va EXPLODA! Se trece la rețineri! Ordinul de evacuare a Pieței a fost ILEGAL! Jandarmii se toarnă între ei pe capete! Surse din Jandarmerie vorbesc despre rețineri iminente în legătură cu măcelul din 10 august! Deja se vorbește că ordinul de evacuare în forță a Pieței, prin care s-a pus în pericol viața a zeci de mii de oameni, a fost ilegal. Că ordinul s-a dat în urma unor date inexacte, neverificate în teren.

Mulți dintre jandarmii de rând vorbesc despre o manoperă politică, despre un scenariu în care ei au fost intoxicați că se încearcă ocuparea clădirii Guvernului. Colonelul Cătălin Paraschiv, şeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române, a recunoscut public că ordinul de a intra în acțiune al unității sale s-a dat în urma unui fals, că sunt doi jandarmi morți! De altfel, Paraschiv apare într-o înregistrare în care îl înjură pe un protestatar spunându-i că i-au fost omorâți jandarmi! Conform informațiilor noastre, Paraschiv este foc și pară și este hotărât să spună adevărul despre cele întâmplate.

Notă: Un element extrem de important este acela că ofițeri din Jandarmeriei ar fi încercat să ia legătura cu un procuror militar încă de pe 9 august. De ce oare? „Am unele elemente că un anume ofițer din Jandarmerie a incercat să atragă în zonă un alt procuror militar, exact cu o zi inainte”, Ionel Corbu, procuror de caz.

Declarația despre cei doi morți a colonelului Paraschiv:

„S-a primit la un moment dat un apel pe 112 cum că se încearcă vandalizarea Springtime pe bd. Titulescu. Jandarmeria Română avea toate forţele masate în jurul Guvernului şi nu aveam niciun gând de ripostă. S-a apelat la colegii de la Poliţie, care au trimis echipaje să vadă ce se întâmplă şi să ia primele măsuri. Aceste echipaje de la Poliţie au fost atacate. S-a cerut sprijin Jandarmeriei, prin comandantul acţiunii, care a trimis două detaşamente de jandarmi să sprijine poliţia”, a declarat colonelul Cătălin Paraschiv într-un interviu pentru Kamikaze.

Acesta a mai pretins că cele două detaşamente s-au deplasat acolo, au luat primele măsuri, i-au ajutat pe colegii de la poliţie şi împreună au reuşit să iasă din zona respectivă.

„Pe momentul întoarcerii, s-au primit două informaţii: una transmisă de structurile de cercetare din piaţă care au transmis clar că jandarmii sunt atacaţi, că sunt la pământ, sunt călcaţi în picioare, doi oameni sunt omorâţi. Informaţia aşa a fost, probabil că ei se refereau…, după aceea am văzut şi eu imaginile la televizor cu acea fată şi cu acel băiat (…) Simultan, din dispecerat ni s-a transmis că pe televiziuni sunt imagini cu doi jandarmi întinşi la pământ care sunt călcaţi pe cap. În clipa aceea, comandantul acţiunii a luat decizia ca efectivele brigăzii speciale să acţioneze pe direcţia Springtime”, a mai susținut Paraschiv.

Ce se întâmpla în realitate la Springtime se poate vedea în filmarea de mai jos:

Sursa:comisarul.ro