Tecău a sărbătorit alături de fani succesul de la Wimbledon

Imagine implicită

tecauHoria Tecău a sărbătorit alături de fani marele succes de la Wimbledon. Românul a simţit în teren sprijinul conaţionalilor prezenţi la marea finală. 

Tricolorul a fost la loc de cinste la Wimbledon. Fanii romanii au luat cu asalt Arena Centrală și și-au arătat susținerea față de Horia Tecău. Imediat după terminarea disputei, în care jucătorul de 30 de ani a fost de neoprit și a ieșit câștigător alături de partenerul său olandez, Jean-Julien Rojer, s-a declanșat fiesta.

Sebastian Perju, corespondent Digi Sport: În sfârşit campion la Wimbledon! Aflat la a patra sa încercare, Horia Tecău, alături de partenerul său, Jean Julien Rojer, s-a impus pe iarba londoneză după o finală jucată împotriva perechii formate din Jamie Murray şi John Pearce, o finală pe care perechea româno-olandeză a dominat-o categoric şi în care s-a impus în numai seturi. La finalul partidei, Tecău şi Rojer au făcut o baie în şampanie şi apoi Horia a sărbătorit alături de fanii români, veniţi să-l încurajeze. A făcut poze cu ei, le-a acordat autografe, evident purtând mereu tricolorul pe umeri.

„Primul lucru pe care am vrut să-l fac, după această victorie, să sărbătoresc alături de familie și de fani și de toți suporterii care ne-au susținut. Au fost gălăgioși și i-am simțit în această finală, jucând împotriva unui jucător care era cu tot publicul de partea lui”, a spus Horia Tecău.

„Cred că toți românii trebuie să fie mândri azi, horia ne-a făcut fericiți pe toți, e o zi minunată”, a declarat unul dintre românii care au ținut să fie prezenți alături de Horia Tecău.

„Mă așteptam să fie un meci de cinci seturi, dar sunt foarte bucuror, pentru că au jucat foarte bine băieții”, spune un alt suporter.

„Horia este nu numai un jucător foarte bune, este și un caracter, o personalitate foarte plăcută și lumea îl iubește aici, la Londra”, confirmă un altul.

Horia Tecău a ajuns la 26 de trofee ATP. Reușita de la Wimbledon este cea mai importantă din carieră.

Sursa:digi24.ro