Un deputat român se alătură tinerilor porniţi în Marşul lui Ştefan cel Mare

Imagine implicită

marsulSutelor de tineri porniţi duminică din Chişinău spre Bucureşti, în Marşul lui Ştefan cel Mare, li s-a alăturat, miercuri, şi deputatul român Petru Movilă, informează organizatorul marşului, Platforma unionistă Acţiunea 2012.

„Aflaţi la jumătatea traseului pe teritoriul Republicii Moldova, manifestanţii din Marşul lui Ştefan cel Mare au plecat în această dimineaţă din Călăraşi şi au poposit la Bahmut, unde parlamentarul de Iaşi i-a întâmpinat cu o donaţie considerabilă de alimente. În ciuda temperaturilor caniculare, tinerii continuă să meargă pe jos spre Prut, unde sâmbătă, 11 iulie, la Ungheni, cu începere de la ora 10:00, va fi refăcut Podul de Flori. În acest sens, Tinerii Moldovei lansează un apel către toţi cei care vor Unirea: să vină la Prut, care să fie iar râu intern, nu graniţă nedreaptă”, se precizează în comunicatul remis de Acţiunea 2012 redacţiei noastre.

„Aţi demonstrat că ştiţi să luptaţi să învingeţi! Vă felicit pentru curajul şi perseverenţa voastră!”, i-a felicitat deputatul pe cei aflaţi în marş.

Sursa:epochtimes-romania.com