downloadMișcarea civică „Tinerii Moldovei” lansează începând de luni campania de informare ,,Unirea înseamnă”. Aceasta cuprinde o serie de spoturi TV și audio în care vor fi prezentate beneficiile unirii Republicii Moldova cu România. Beneficiile vizează domenii de larg interes precum agricultură, sistemul de sănătate, infrastructura sau veniturile populației. Campania vine în urma accentuării nevoii de bunăstare și securitate a cetățenilor dintre Prut și Nistru.

Spotul din prima săptămână a campaniei se referă la subvențiile din agricultură și prezintă un caz real, din județul Vaslui, al agricultorului Robert Stanciu.

Pe lângă spoturile propriu-zise, difuzate atât de către posturile TV și radio din Republica Moldova, precum și promovarea stradală aferentă, mass-media va primi cu regularitate date statistice, diagrame și grafice despre avantajele Unirii. În același sens, în luna aprilie va fi organizată o vizită de informare pentru jurnaliști și bloggeri în România, eveniment care vizează informarea corectă asupra oportunităților de care se vor bucura cetățenii unei țări unite precum și întâlniri cu eroii din spoturi.

Mișcarea civică „Tinerii Moldovei”, care se va lansa oficial zilele următoare, răspunde necesității apariției unui actor din societatea civilă cu rol determinant în schimbarea la față a condițiilor de viață din Republica Moldova. Situația actuală a veșnicei dezamăgiri față de neputința politicienilor va fi depășită, deoarece Tinerii Moldovei intenționează să ia soarta poporului în propriile mâini, prin inițierea unei mișcări de transformare ireversibilă în bine, a vieții oamenilor simpli. Lansarea Campaniei ,,Unirea Înseamnă” este un prim pas în realizarea acestui deziderat.

(158 accesari)