Unirea înseamnă un trai demn pentru toți pensionarii

Imagine postare

downloadPensionarii din Republica Moldova vor fi informați chiar la ei acasă că au dreptul la un trai demn, pentru care au lucrat o viață întreagă. Un al doilea spot TV și audio din cadrul campaniei ,,Unirea înseamnă” reflectă beneficiile unirii Republicii Moldova cu România pentru persoanele de vârsta a treia.

Spotul din cea de-a doua săptămână a campaniei prezintă un caz real din județul Vaslui, al doamnei Didina Olaru, care din pensia de peste 200 de euro poate achita comunalele, se poate aproviziona din magazine cu produsele necesare pentru toată luna și își poate ajuta și copiii cu banii care îi rămân. Clipul poate fi văzut la TVR Moldova, Pro TV, Noroc TV și ascultat la Radio Plai, Radio Noroc, Pro FM, Vocea Basarabiei și la Jurnal FM.

Primul episod al campaniei a beneficiat de o foarte largă răspândire în rândul utilizatorilor de internet din Republica Moldova, înregistrând peste 20.000 de vizualizări pe YouTube. Materialele sunt incluse în seria de spoturi TV și audio în care sunt prezentate avantajele unirii Republicii Moldova cu România, care vizează domenii de larg interes precum agricultura, sistemul de sănătate, infrastructura sau veniturile populației. Campania demarată de Mișcarea Civică Tinerii Moldovei vine pe fundalul accentuării nevoii de bunăstare și securitate a cetățenilor dintre Prut și Nistru.