moise_guranAstăzi, Moise Guran a publicat pe blogul personal o chemare la revoltă a românilor de pretutindeni

Scandalul din sănătate riscă să trezească o întreagă revoltă națională a românilor care află cu stupoare, în aceste zile, că produsele pe care medicii din spitale le folosesc pentru dezinfectare au fost pur și simplu măsluite de firmele care le produceau.

Moise Guran este unul din cei mai vocali contestatari a ceea ce se întâmplă în acest moment în România și a publicat astăzi o postare pe blogul personal în care îi îndeamnă explicit și foarte ferm pe toți românii să iasă în stradă.  Moise Guran și-a prezent așa articolul, pe pagina sa personală de facebook:

“N-am prea putut să dorm azi-noapte. Pe la șapte m-am apucat de scris. Acum am terminat și am publicat. Nici n-am recitit, o să corectez acum eventualele greșeli (scuze!).  Acest articol este un îndemn explicit la revoltă pașnică.  Vă rog să îl citiți și, dacă sunteți de acord, să îl sharuiți.”

În cuprinsul articolului care se vrea un îndemn la un protest imens și pașnic al românilor, Moise Guran explică că ceea ce se întâmplă acum în sănătate este strâns legat de mafia politică și economică din România care a protejat orice formă de furt masiv pe seama contribuabililor din România.

Guran  constată că nimeni din clasa politică nu a înțeles absolut nimic după masivele proteste după incendiul de la Colectiv și le cere românilor să iasă în stradă și să solicite concret, dizolvarea Parlamentului. El solicită oamenilor normali, cetățenilor serioși care plătesc taxe și impozite, să iasă în stradă și să arate că așa nu se mai poate. Să ceară urgent Guvernului o lege a sănătății care să nu mai permită ucidere prin corupție a românilor care se tratează în spitalele din România.

Moise Guran se așteaptă ca tocmai medicii care au fost mințiți și care au avut de suferit deoarece dezinfectanții erau diluați sau greșit etichetați să se afle în primul rând al acestei revolte care ar trebui să zdruncine România și să o schimbe în bine.

Jurnalistul a mai acuzat direct două televiziuni de știri care, chiar dacă aveau camerele de transmisie live la Guvern, nu au transmis în direct conferința de presă în care reprezentanții executivului în care s-a anunțat că toate produsele Hexi Pharma erau neconforme.

O chemare la revoltă socială, o revoltă pașnică dar puternică, care nu să fie îndreptată pentru susținerea unui partid sau altul ci să le arate tuturor politicienilor că nu se mai poate, că românii nu acceptă să moară în spitale pentru că politicienii protejează sistemul mafiot din România.

Are dreptate Moise Guran?

Sursa:ro.blastingnews.com

(18 accesari)