val butnaruDupă ce liderul Plaformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, l-a provocat pe promotorul sistemului uninominal, Vladimir Plahotniuc, la o dezbatere publică pe marginea acestui subiect, jurnalistul Val Butnaru îi anunţă că le pune la dispoziţie platoul emisiunii „Cabinetul din Umbră”, de la Jurnal TV.

„În atenţia domnilor Vladimir Plahotniuc şi Andrei Năstase. Citind invitaţia publică, lansată de Andrei Năstase lui Vladimir Plahotniuc, de confruntare într-un platou de televiziune în problema uninominalului, vreau să-i informez pe ambii politicieni că poimâine, joi, 16 martie, pun la dispoziţia lor platoul Cabinetului din Umbră. Accept orice condiţii care vor fi înaintate de cei doi oponenţi”, a anunţat Val Butnaru.

Precizăm că astăzi Andrei Năstase, i-a adresat o invitaţie publică liderului PD, oligarhul Vladimir Plahotniuc, de a se întâlni la un post de televiziune şi a dezbate subiectul sistemului uninominal promovat de cel din urmă.

„Toată republica este împânzită cu bilboarduri, pe banii cui oare dacă nu ai cetăţenilor? Toată lumea e intoxicată zilnic de de posturile lui de televiziune cu această inepţie numită sistem uninominal la care uitaţi-vă că renunţă România, renunţă Georgia. De ce n-ar veni Plahotniuc la o conferinţă de presă, la un forum, de ce n-ar veni la o emisiune să vorbească despre uninominal? Poate că este cazul pe această cale să-i fac o invitaţie. Să vină la oricare post de televiziune, măcar şi ale lui, sau la un post de televiune liber, să vină să polemizăm, să vadă oamenii din prima sursă care-i sunt intenţiile”, a declarat Andrei Năstase.

Liderul Platoformei DA a reiterat că iniţiativa lui Plahotniuc este o „cacealma” şi o încercare de a induce în eroare opinia publică, în spatele acesteia ascunzându-se, de fapt, o înţelegere între Plahotniuc şi Dodon.

Sursa:jurnal.md

(26 accesari)