„Regimul lui Plahotniuc este un dezmăț fără fund, unde regele balului unui centru Spa poate deveni judecătorul Curții Constituționale. Încă 5 ani în urmă așa ceva era imposibil. Iar acum asemenea gest extrem de repulsiv nu ne surprinde”, a menționat Alexandru Slusari, referindu-se la numirea lui Corneliu Gurin în funcția de judecător la Curtea Constituțională.

„Mă surprinde când acest individ fără scrupule vorbește despre Codul de etică. Oare nu se vede de la o poștă că Plahotniuc și etica sunt două lucruri diametral opuse? Pănă la desemnarea câinelui lui Plahotniuc în funcția de deputat (după exemplu lui Caligula cu calul acestuia) a mai rămas un pas. Să devină Țuțu prim-ministru. Dacă nu vrem să ajungem la record de rușine, ACUM suntem obligați să punem capăt acestei umilințe naționale! Și vom pune”, a adăugat vicepreședintele Platformei DA.

Săptămâna trecută, PD a emis un comunicat de presă în care a acuzat Platforma DA și PAS că fac agitație electorală, înainte de termen, în favoarea viitoului bloc ACUM. Mai exact, partidul de guvernare e nemulțumit că opoziția distribuie prospecte, calendare și chiar de faptul că a fost creată pagina web Acum.md.

Liderii viitorului bloc ACUM au respins acuzațiile, afirmând că nici legislația națională, nici cea internațională nu interzice promovarea propriei imagini în afara campaniei electorale.

Sursa:jurnal.md