(VIDEO) Maia Sandu îndeamnă chișinăuienii să voteze pentru Năstase: „Dacă nu ne vom mobiliza, riscăm să pierdem cu toții”

Imagine implicită

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, face apel la unitate pentru alegerile municipale anticipate care se vor organiza duminica viitoare, îndemnând oamneii să voteze pentru liderul Platformei DA, Andrei Năstase.

Mai mult, Sandu atenționează asupra pericolului ca Primăria Chișinău să ajungă „în mâinile a doi bandiți – Plahotniuc și Dodon – prin oamenii lor, Silvia Radu și Ion Ceban”.

„Dacă acest scenariu sumbru se va realiza, dezastrul din Chișinău va fi de neoprit. Știu că mulți dintre d-voastră aveți un candidat preferat, un om pe care ați vrea să îl vedeți în fruntea Chișinăului sau unii încă nu au decis pentru cine să voteze. Înțelegem acest lucru, dar în situația creată, există un mare risc ca votul d-voastră să se piardă, iar în turul doi să ajungă doi candidați pe care nu îi dorim și care nu ne reprezintă”, spune lidera PAS.

Astfel, Maia Sandu face apel la unitate, indiferent de opțiunile și viziunile fiecărui locuitor al Capitalei.

„Indiferent de opțiunile și viziunile fiecăruia trebuie să facem tot posibilul ca acest scenariu să nu să se întâmple, iar singurul mod prin care putem să facem acest lucru este să votăm pentru un candidat care are șanse egale să îi învingă pe oligarhi și care poate să le strice planurile. Să votăm pentru Andrei Năstase. Dacă nu ne vom mobiliza, dacă nu vom vota unit și solidari, riscăm să pierdem cu toții. Părerile de rău nu vor schimba rezultatele alegerilor”, se mai arată în mesajul transmis de lidera PAS, Maia Sandu.

Sursa:cotidianul.md