(VIDEO) Năstase: „Dodon, cea mai bună afacere a lui Plahotniuc”. Slusari: „Râd și copiii de el”

Imagine implicită

Președintele Igor Dodon este „cea mai bună afacere” a oligarhului Vladimir Plahotniuc, susține președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase. În același context, vicepreședintele partidului, Alexandru Slusari, a declarat că „râd până și copiii” de șeful statului din cauza promisiunilor pe care acesta le-a făcut, fără a le îndeplini.

Vineri, în cadrul unei conferințe de presă, Alexandru Slusari a ținut să-i „transmită salutări” lui Dodon, după ce acesta promisese 25 de secții de votare pentru diaspora și stânga Nistrului, ca până la urmă să se ajungă la doar 5.

„Deja copii în grădiniță râd de promisiunile lui. A devenit ridicol. Toată lumea înțelege că cuvântul lui niciun ban nu valorează”, a declarat Slusari.

Pe de altă parte, Andrei Năstase a afirmat că „ar costa ceva”, declarând că Dodon ar fi luat bani pentru protestele din 2015, de la Plahotniuc.

„Cea mai bună afacere a lui Plahotniuc de până acum rămâne a fi Igor Dodon. Nicio afacere mai profitabilă nu a avut acest individ decât afacerea Dodon”, a declarat Năstase.