Filat si VoroninVotează fără frică! Așa îi îndemna Filat pe moldoveni să-l detroneze pe Voronin. Striga sus și tare Moldova fără Voronin, Moldova fără comuniști! Iată că moldovenii l-au votat fără frică, dar în loc să-i scape de Voronin, a scăpat de Iurie Leancă, Alexandru Tănase, Mihai Godea, Vitalie Nagacevschi, Veaceslav Ioniță… (Șirul poate continua.)

În schimb a rămas cu nimeni altul decât Voronin, fapt pe care nici nu-l mai ascunde. Până și sărbătorile le petrec împreună. Ca niște buni prieteni. De parcă nici nu a existat luptă între ei. Acum pe bune, a existat ea oare ?

Nu știu dacă mai ține minte că la 7 aprilie, regimul lui Voronin a schilodit și a omorât oameni în PMAN. Nu știu dacă își mai dă seama că oamenii l-au votat doar pentru ca să-i scape de Voronin. Nu știu dacă asta contează pentru el și dacă a contat atunci.
Și dacă tot lumea face haz de necaz și comentează într-o veselie ținuta lui Voronin (ce le-a mai rămas să facă?), să încercăm totuși să descifrăm ornamentele de pe puloverașul generalului de miliție.

Voronin a fost președinte de țară și poate deosebi o vizită oficială de una amicală, familiară chiar… Păi iată acest puloveraș hazliu în care apare în poză, denotă fatul că în compania lui Filat, Voronin se simte confortabil, ca în sânul familiei. E o ținută lejeră și relaxantă. Or cel mai probabil anume așa le-a fost înțelegerea, să meargă ca niște buni prieteni la Ierusalim…

Acum chiar că nu-i mai crede nimeni că ar fi fost oponenți măcar pentru o clipă. Tandemul devine evident chiar și pentru cei mai înverșunați adepți ai PLDM.

Cum e să fii violat, dragi peledemiști-comuniști ?
Așadar, bunii, uitucii și iertătorii moldoveni, defapt, Moldova fără Voronin = Moldova fără Filat! Aveți puterea de decizie…

Sursa:delipress.info

(205 accesari)