Zelenski, primele declarații după rezultate exit-poll: „Tuturor țărilor post-sovietice, uitați-vă la noi, totul e posibil!”

Vladimir Zelenski, cel pe care rezultatele exit-poll-urilor îl arată drept învingător categoric al turului II și noul președinte ales al Ucrainei, a ieșit cu primele declarații după anunțarea rezultatelor.

În cadrul unui briefing susținut imediat după anunțarea exit-poll-urilor care arată că a obținut în jur de 73% în turul II al alegerilor prezidențiale, Zelenski a declarat, adresându-se către țările post-sovietice, că „totul este posibil”.

„Atât timp cât încă nu sunt oficial președinte, o pot spune în calitate de cetățean al Ucrainei. Tuturor țărilor post-sovietice: uitați-vă la noi – totul e posibil”, a spus Zelenski, citat de Unian.

Menționăm că, potrivit celor două exit-poll-uri realizate în Ucraina, Zelenski a obținut voturile a 72%-73% dintre alegători, iar contracandidatul său, actualul președinte Petro Poroșenko – 25-27%.

Sursa:jurnal.md

(25 accesari)

Related Posts

Eveniment

Dinu Plîngău: În următoarele luni vom merge în teritoriu pentru a pune bazele resetării Platformei DA

Eveniment

Cum au votat cetățenii RM la europarlamentare: PNL a luat cele mai multe voturi, PSD – rezultate modeste

Eveniment

Năstase, la Viena: A cerut organelor austriece și europene să demareze anchete privind frauda bancară și spălările de bani

Eveniment

Blocul ACUM invită PSRM la discuții

Eveniment

Năstase: „Avem o obligație față de tinerii schilodiți pe 7 aprilie; Nu putem accepta ca torționarii să rămână la putere”

Eveniment

Istoric despre masacrul de la Fântâna Albă: Este una din cele mai sângeroase pagini din istoria românilor

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *