Alegători din Sângera ar fi aduși organizat la secția de votare; „Erau serviți cu alcool”

Mai mulți alegători din Sângera au fost aduși organizat la o secție de votare din localitate. La redacția noastră a fost trimis un filmuleț cu microbuzul care aducea oameni.

Potrivit informațiilor, oamenii ar fi fost transportați de către un membru PSRM.

Mai mult, cei care au surprins imaginele spun că oamenii aduși erau serviți cu alcool.

(45 accesari)

Articole similare

Corupție

Comisia Electorală Centrală, acuzată că pune bețe în roate ACUM; Maia Sandu: CEC-ul PD-ului ne blochează ILEGAL activitatea!

Corupție

ACUM Platforma DA și PAS reclamă abuzuri grave și sesizează instituțiile străine: „Se bagă frica în oameni pentru a vota PD”

Corupție

Cetățeni din Nisporeni care au semnat pentru Ion Terguță, candidatul ACUM Platforma DA și PAS, HĂRȚUIȚI

Corupție

(VIDEO) Maia Sandu, despre clona lui Andrei Năstase: La toate resursele pe care le au, mai au nevoie și de asta?

Corupție

De ce se stropșește Plahotniuc la Promo-LEX

Corupție

„Mulți credeau că semnează pentru Andrei Năstase”; Noi detalii despre mișmașul cu clona liderului DA la alegeri

1 comentariu până acum

 1. PRIMUL BOBÂRNAC ÎN BOSTANUL CLĂPĂUG AL OLIGARHULUI FĂȚARNIC ȘI VICLEAN

  Să ne fie de bun augur primul bobârnac lansat cu atâta plăcere de chișinăuieni în bostanul clăpăug al temutului oligarh fățarnic și viclean Plahotniuk. Sper din tot
  sufletul, că vor urma și altele. Și pentru capturarea justiției, și pentru capturarea Parlamentului, și pentru guvernul de buzunar cu penali, și pentru votul mixt și epopeia cu dihorul “academician” Nicolae Dabija, mai pe scurt pentru toate. Epopeii cu escrocul Ilan Șor, care a furat suma enormă de 2,9 miliarde de dolari de la poporul moldovenesc și n-a stat la pușcărie nici măcar o singură zi și n-a întors nici măcar un leu din enorma sumă furată îi revine un rol aparte.

  Apropo, peste două zile, la 23 mai urmează să aibă loc următoarea ședință a Curții de Apel Cahul, unde poate în cele din urmă va sinchisi să apară obraznicul escroc Ilan Șor. De ce obraznicul? Fiindcă stăpânul justiției moldovenești, oligarhul fățarnic și viclean Plahotniuk îi permite să fie așa. În loc să-și puie formele durdulii în serviciul bratanilor de la pușcărie, escrocul Ilan Șor se plimbă pe la Bruxelles sau Strasburg, făcând-o pe virgina. Epopeia cu escrocul Ilan Șor arată cel mai bine esența regimului criminal instalat în țară de oligarhul Plahotniuk. Orice se poate întâmpla. De la o îmbolnăvire ordinară a durduliului escroc Ilan Șor, la îmbolnăviri ale judecătorilor, procurorilor, martorilor și câte nu mai poate inventa justiția capturată a oligarhului.

  Da, nu puteau chișinăuienii cu nucleul inteligent al țării concentrat aici, să se lase manipulați în așa măsură de oligarh și sculele lui pupincuriste, ca candidatul
  antioligarhic Andrei Năstase să nu acceadă în turul doi. Privind lucrurile în profunzime, nu puteau chișinăuienii să califice în turul doi pe vampirul Silvia Radu, care le-a supt sângele timp de 16 ani, conducând monopolistul Union Fenosa și tot mărind nejustificat tarifele la energia electrică, fie în mod direct sau întemeindu-și propria firmă de consultanță și căpușind astfel monopolistul.

  Da, nu puteau fi prostiți chișinăuienii cu candidatul așa zis independent Silvia Radu, atunci când le era clar tuturor, că Silvia Radu poate fi numită independentă numai fiindcă de ea nu depinde nimic, totul în ceea ce o privește depinde doar de oligarhul fățarnic și viclean. Apropo, activitatea de “tehnocrat” a Silviei Radu va fi apreciată “cum se cuvine” de oligarh după eșecul de la primărie, urmând să fie numită în perioada ce urmează în conducerea Moldova Gaz. Astfel chișinăuienii trebuie să se aștepte la creșteri neîntemeiate a prețului la gaz, iar Silvia Radu în următorii 15 ani își va mări averea cu mai multe sute de milioane de lei.

  Întotdeauna m-a agasat ușurința cu care unii dintre compatrioții noștri tratau averea enormă de mai multe zeci de milioane de lei făcută de vampirul Silvia Radu pe seama concetățenilor noștri. Păi bine, bre fraților, poate că pentru unii dintre noi cu salarii mai mari și familii mai puțin numeroase măririle de preț la energia electrică erau mai puțin dureroase, dar asta nu înseamnă că trebuie să-i ignorăm pe cei pentru care scumpirile de prețuri la energia electrică echivalau lipsurile pentru copiii lor.

  Rezultatele preliminare în urma numărării a 99% din procese verbale: Ion Ceban – 40,98%, Andrei Năstase – 32,09%, Silvia Radu – 17,66%. Acum să comparăm cu cele cinci sondaje ale oligarhului fățarnic și viclean Plahotniuk, care toate sunt asemănătoare cu unul dintre ele și anume cel al Asociaţiei Sociologilor şi Demografilor din Republica Moldova din 7 mai: Ion Ceban – 27,6%, Silvia Radu – 27,1%, Andrei Năstase – 13,2%. Despre veridicitatea sondagelor comandate și plătite de oligarh, cred că n-are rost să vorbim, deoarece scopul manipulator al acestora este evident.

  Comparând cu alegerile locale din trecut era oarecum de așteptat ca chișinăuienii să opună rezistenșă încercărilor de a captura Primăria din partea regimului oligarhului fățarnic și viclean Plahotniuk. Dar totuși, propaganda continuă pe televiziunile minciunoase ale oligarhului, introducerea neobrăzată pe ușa din spate în primărie a plahotniucikăi Silvia Radu, numeroasele sondaje minciunoase comandate de oligarh, campania neîntreruptă de defăimare a candidatului antioligarhic Andrei Năstase, apariția pe dreapta a numeroșilor candidați impotenți fiecare în parte, dar împreună capabili să slăbească poziția candidatului antioligarhic, semănau oarecum pesimism pe partea de dreapta.

  Cu atât este mai important este acest prim bobârnac în bostanul clăpăug al oligarhului fățarnic și viclean Plahotniuc. Sper, că el va scădea și din entuziasmul oligarhului de a “gestiona” în mod fraudulos dosarul escrocului Șor la Curtea de Apel Cahul peste câteva zile. Acest bobârnac va încuraja fără doar și poate opoziția antioligarhică să-i aplice oligarhului un bobârnac și mai năucitor în turul doi peste două săptămâni.

  ***

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *