VIDEO: Momentul în care adepții lui Șor, care au agresat ieri membrii Platformei DA și PAS, ies cu pungi din Primăria Orhei

Au fost răsplătiți chiar în clădirea Primăriei Orhei. Este vorba de susținătorii lui Ilan Șor, care au luat ieri cu asalt sediul improvizat al Platformei DA și PAS de la Orhei, acolo unde urma să aibă loc o ședință a reprezentanților formațiunilor antioligarhice.

Adepții controversatului primar de Orhei sunt surprinși cum ies din clădirea Primăriei Orhei cu pungi care aveau sigla Partidului Șor. Imaginile făcute aproximativ peste 30 de minute de la așa-numitul protest au fost trimise pe adresa redacției de unul dintre vizitatorii noștri.

Sursa foto: captură video

După ce au fost răsplătiți pentru că au participat la manifestația organizată împotriva Platformei DA și PAS, scandând „Marș afară din Orhei”, „protestatarii” urcă în mai multe autocare parcate pe marginea drumului, chiar în fața Primăriei Orhei.

Despre faptul că adepții lui Șor fost aduși organizat din afara Orheiului, reprezentanții Platformei DA au anunțat încă de ieri.

Aceștia au dat năvală cu mături și megafoane, lovind și în reprezentanții din Orhei ai opoziției antioligarhice, dar și în localnicii care se aflau de cealaltă parte a baricadei.

În primele rânduri ale susținătorilor lui Șor a fost Marina Tauber, primar al comunei Jora de Mijloc, figurantă în raportul companiei Kroll referitor la furtul miliardului, care era ținută de polițiști, după ce a lovit cu mătura în reprezentanții opoziției. Poliția, de altfel, a binevoit să se implice deja după ce adepții lui Șor deveniseră peste măsură de agresivi.

Sursa:jurnal.md

(102 accesari)

Articole similare

Corupție

VIDEO: Un film despre jaful secolului, proiectat în fața sediului CNA

Corupție

Igor Dodon PROMULGĂ amnistia fiscală! „De azi, Dodon a devenit oficial complice la jaful bancar”

Corupție

Firma condusă de soțul deputatei Valentina Buliga continuă să prospere datorită contractelor cu spitalele

Corupție

CANDU ȘI FILIP AU CONVOCAT AMBASADORII SĂ LE ARATE „FILTRELE”

Corupție

Panoul instalat în Chișinău de către diaspora din Londra va fi demontat; „Dreptul la exprimare liberă este grav încălcat”

Corupție

„Boierii Moldovei sărăcite”: Șor a cheltuit 150 de mii de dolari pentru o vacanță de lux în Insulele Maldive

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *