Agenția pentru Intervenții și Plăți în Agricultură rămâne fără director: Vadim Curmei și-a dat demisia

Imagine implicită

Directorul Agenției pentru Intervenții și Plăți în Agricultură (AIPA), Vadim Curmei, a demisionat, anunțând despre acest fapt într-o postare pe o rețea de socializare.

„Dragi colegi de echipă! 

Toamna este perioada unică din an care oferă un tablou perfect de culori, care i-a inspirat chiar și pe marii scriitori. Pentru lucrătorii din agricultură, tot toamna este anotimpul când poți face o totalizare. Cu mici detalii intervin și eu….

Astăzi, a fost ultima mea zi de lucru în calitate de Director al AIPA.

A venit momentul să fac un nou pas în carieră și, chiar dacă mă retrag din echipa, vă anunț că oricum vom continua să facem un lucru comun. În scurt timp, urmează să fiu numit într-o funcție de mare responsabilitate, care presupune mai multe tangențe cu activitatea desfășurată până în prezent. Acest lucru mă bucură enorm, or anii dedicați domeniului dat au devenit o parte importantă a vieții mele.

Vreau să mulțumesc  echipei AIPA pentru dedicația de care ați dat dovadă în toți acești ani cât am lucrat împreună. Fără implicarea și dăruirea comuncă nu am fi reușit să obținem rezultatele frumoase cu care ne mândrim acum. Rămâneți la fel de devotați muncii pe care o depuneți, pentru că numai așa veți reuși și în continuare să faceți lucruri bune pentru agricultori, pentru țară”, a scris Vadim Curmei.