Dorin Damir a mai primit 30 de zile de arest

Imagine postare

Judecătoria Chișinău cu sediul în sectorul Ciocana a prelungit arestul pentru încă 30 de zile pe numele președintelui Asociației FEA, Dorin Damir și pe numele șefului Inspectoratului de Poliție al municipiului Bălți, Valeriu Cojocaru.

Amintim că la 3 august curent, aceeași Judecătorie a dispus prelungirea arestului preventiv pentru încă 30 de zile pentru președintele Asociației FEA, Dorin Damir, pentru șeful Inspectoratului de Poliție al municipiului Bălți, fost șef al Direcției Operațiuni Speciale nr. 5, Valeriu Cojocaru și pentru fostul șef al secției nr. 1 „K” a Direcției nr. 5, actual inspector al Poliției de Frontieră, Ion Cojocaru.

Și Alexandru Pînzari a fost reținut, pe data de 30 iulie, în dosarul în care este vizat președintele FEA, Dorin Damir, și șeful IP Bălți, Valeriu Cojocaru, cu privire la angajarea lui Damir în calitate de agent sub acoperire în cadrul fostei Direcții 5 a INI. Mai târziu, la 25 august, Alexandru Pînzari a fost eliberat din penitenciar și plasat în arest la domiciliu.