Fracțiunea parlamentară a Platformei DA în ultima zi de activitate în Parlamentul Republicii Moldova: vom reveni!

Imagine implicită

Fracțiunea Platformei Demnitate și Adevăr își încheie astăzi activitatea în Parlamentul Republicii Moldova. Președintele fracțiunii, Alexandru Slusari a scris în acest context pe pagina sa de FB: „Ultima zi a celei mai frumoase, vocale și eficiente fracțiuni – Platforma DA. Am fost, suntem și vom fi o echipă unită.”

Liviu Vovc spune: „Nu avem niciun regret față de activitatea noastră Parlamentară. Am lucrat sârguincios și nu ne-am făcut averi în această perioadă. Plecăm cu o experiență bogată și sunt sigur că vom reveni. We’ll be back…”

„Cu certitudine, în acești doi ani, pentru noi, cei din Platforma DA, nu au existat limite, nu a existat timp personal sau zile de odihnă, iar familiile noastre ne-au simțit lipsa. Noi am muncit pentru a ne îndeplini visul la care cu toții tindem de atâta timp – să avem o țară în care să vrem să trăim. Am reușit multe sau puține, e de datoria domniilor voastre să ne judecați, însă nu trebuie să puneți la îndoială că pe agenda noastră prioritară au fost alte interese, decât cele de a soluționa problemele cu care se confruntă societatea noastră: medicii, veteranii, agricultorii, profesorii, autoritățile locale, micul business, oamenii în etate și tinerele familii…” – scrie e FB Stela Macari. „Toată averea pe care au dobândit-o deputații Platformei DA în acești doi ani de zile, este inestimabilă și nu se numără în conturi, afaceri sau proprietăți: Sunt zecile de proiecte de legi, importante pentru oameni, care rămân în Parlament și care trebuie continuate de următoarea legislatură; Sunt rapoartele Comisiilor de anchetă care vor servi instituțiilor de drept ale statutului să pună umărul la curățarea țării de corupți și de injustiție; Sunt sesizări la Curtea Constituțională care încă urmează să fie analizate.Fiți siguri că Platforma DA, ca partid extraparlamentar, va rămâne la fel de vocal, așa cum ne cunoașteți din 2015, și nu va admite că șansa pe care, noi toți împreună, am oferit-o acestei țări, să fie ratată” mai spune deputata.

„Mândru de această echipă!”- afirmă Dinu Plîngău.

Amintim că în acest mandat fracțiunea Platformei DA a fost cea mai activă și a livrat circa 200 de proiecte legislative și a condus mai multe comisii de anchetă privind cele mai stringente ilegalități precum furtul miliardului, Laudromatul, concesionarea ilicită a Aeroportului etc.