Igor Grosu a avut o întâlnire cu președintele României; Au abordat agenda de reforme pe care o va implementa noua guvernare

Imagine implicită

În cadrul vizitei de la București, președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut, o întrevedere cu președintele României, Klaus Iohannis.

Igor Grosu a mulțumit șefului statului român pentru ajutorul constant oferit cu multă generozitate pentru cetățenii RM.

Președintele Parlamentului a reiterat că noul legislativ își ia angajamentul de a implementa toată agenda de reforme necesare pentru dezvoltarea de durată a Republicii Moldova, iar ca priorități sunt: gestionarea crizei pandemice; redresarea consecințelor economice și reforma în domeniului justiției.

„M-am bucurat să aud că România va fi alături de noi în realizarea parcursului european. Doar prin eforturi comune vom reuși să facem lucruri frumoase pentru cetățenii noștri”, a SPUS Igor Grosu.

Menționăm că Igor Grosu se află într-o vizită oficială la București, prima în calitate de șef al Legislativului, la invitația Președintelui Camerei Deputaților a Parlamentului României, Ludovic Orban. Din delegația Parlamentului Republicii Moldova mai fac parte alți zece deputați.

 Jurnal.md