Incidente grave la Nice – Marseille! Meciul a fost oprit, după ce jucătorii oaspeților s-au luat la bătaie cu fanii

Imagine implicită

Meciul dintre Nice și Olympique Marseille, contând pentru etapa a treia din Ligue 1, a fost întrerupt în minutul 77, la scorul de 1-0 în favoarea gazdelor.

UPDATE, 00:50: Arbitrul reintră pe teren alături de jucătorii lui Nice, dar fluieră finalul meciului pentru că fotbaliștii lui OM au refuzat să se prezinte. Rămâne de văzut dacă OM va pierde la masa verde cu 0-3, așa cum prevede regulamentul.

UPDATE 00:45: Nice susține că doi dintre jucătorii săi, Jean-Clair Todibo și Justin Kluivert, au fost loviți de o persoană din staff-ul lui OM. Arbitrul ar fi fost de acord ca meciul să se reia, însă nu și cei de la Marseille.

Mai mulți suporteri ai lui Nice au aruncat cu obiecte către Dimitri Payet, iar atacantul lui OM a reacționat și a aruncat violent una dintre sticle înapoi către suporterii adverși, transmite L’Equipe. Gestul său a fost copiat de mai mulți coechipieri, inclusiv de Alvaro Gonzalez.

Furioși, zeci de suporteri ai lui Nice au pătruns pe teren și s-au dus către jucătorii lui OM pentru a se bate, stewarzii prezenți la marginea terenului fiind neputincioși.

Arbitrul Benoit Bastien a decis să întrerupă meciul și să trimită jucătorii celor două echipe la vestiare. Sursa citată adaugă că o persoană din stadion a fost luată cu ambulanța, după căderea unui panou publicitar.

Jorge Sampaoli, antrenorul lui Olympique Marseille, a fost ținut cu greu de jucătorii săi, fiind vizibil nervos de situația produsă.

digisport.ro