Jurnalista Natalia Morari a dezvăluit cine este tatăl biologic al fiului său: În ultimele săptămâni eu sunt șantajată de către oamenii din SIS

Imagine postare

Natalia Morari a scris pe pagina sa de facebook că tatăl fiului său, Rem, este controversatul om de afaceri Veaceslav Platon. Acesta este dat în căutare internațională și acum nu se află în Republica Moldova. Jurnalista a decis să facă această dezvăluire pentru că, spune ea, este șantajată de SIS și va lua o pauză din televiziune.

”Prieteni,

Există momente în viață când ai de luat decizii care sunt extrem de complicate, dar sunt unicele corecte. Un an în urmă eu am ales să creez o poveste în jurul fiului meu Rem pentru a-l proteja, înțelegând că asta este unica șansă ca el să aibă o copilărie liniștită în societatea noastră.

Pentru a-l proteja am fost nevoită să-mi găsesc refugiu în spatele unei legende. Am făcut-o cât am putut, dar pentru că urmează lucrurile care nu mai pot fi oprite, vreau să fiu eu cea care va spune totul.

În ultimele săptămâni eu sunt șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața mea personală. Se dorește supunerea mea ca jurnalist, dar asta nu va fi niciodată. Ironia sorții este că asta sunt tot acei oameni care au slujit cu dedicație și pe timpul lui Plahotniuc, tot ei sunt cei mai harnici și astăzi.

Tata lui Rem este Veaceslav Platon și o declar ca să nu mai existe loc de niciun fel de șantaj în privința mea și a fiului meu. Mulți dintre voi știți că eu des numeam TV8 un fel de primul copil al meu. Înțelegând că prin mine va fi lovit și el, am luat unica decizie corectă și anume să fac o pauză de emisie și să ies temporar din Consiliul de Administrație al televiziunii, despre ce am anunțat ieri colegii.

Rămân fondatorul televiziunii, care ține la ea mai mult decât își imaginau cei care au pornit acest atac asupra mea. Voi reveni la timpul potrivit, inclusiv cu un nou format de emisiune. Asta este ultima mea declarație despre viața personală. Va rog să păstrați dreptul lui Rem la o copilărie liniștită. Vă cuprind, Natalia”, a scris Natalia Morari pe pagina sa de Facebook.

Serviciul de Informații și Securitate s-a autosesizat în legătură cu declarațiile Nataliei Morari și a făcut un comunicat de presă.

„Lansăm o invitație publică doamnei Morari, în vederea elucidării circumstanțelor cazului dat și identității persoanelor care au întreprins cerințe ilegale la adresa acesteia în legătură cu activitatea sa profesională. Totodată, considerăm oportună adresarea jurnalistei la Procuratura Generală, în vederea intentării unui dosar penal la subiect, SIS își asumă acordarea sprijinului plenar în eventuala desfășurare a urmăririi penale”, se menționează într-un comunicat emis de SIS.