Maia Sandu, întrevedere cu președintele Georgiei

Imagine implicită

Președintele R.Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu președintele Georgiei, Salome Zourabichvili, pe finalul vizitei de lucru la Batumi. În cadrul discuției, părțile au trecut în revistă agenda bilaterală dintre Chișinău și Tbilisi.

Am convenit să extindem contactele la nivel înalt și să găsim soluții inovatoare pentru intensificarea relațiilor economice și comerciale dintre Republica Moldova și Georgia. I-am mulțumit doamnei Președinte pentru invitația la conferință și pentru eforturile sale de a pune în valoare oportunitățile oferite de Parteneriatul Estic”, a scris Sandu.

Amintim că șeful statului se află într-o vizită de lucru în Georgia, unde participă la cea de-a 17-ea ediție a Conferinței internaționale de la Batumi, în panelul de deschidere, cu genericul „Trei state – o singură alegere: Georgia, Moldova și Ucraina în mișcare”. Scopul evenimentului este de a îmbunătăți cooperarea dintre cei trei parteneri asociați ai Uniunii Europene – Republica Moldova, Georgia și Ucraina.

www.deschide.md