Nicolae Botgros se retrage de pe rețelele sociale: las doar muzica să vorbească

Imagine implicită

Trecerea în neființă a soției sale l-a afectat extrem de mult pe maestrul Nicolae Botgros. Muzicianul a publicat o fotografie de la cimitir, de la mormântul soției sale, Lidiei Bejenaru-Botgros, și a venit cu un mesaj. Nicolae Botgros a anunțat că se retrage de pe rețelele de socializare și se dedică muzicii:

”Dragii mei prieteni,

Voi, cei care mi-ați fost aproape la bine, dar și la “mai puțin bine”… zic asta pentru că V-am simțit prezența, am simțit că nu sunteți indiferenți și pentru asta vă mulțumesc din suflet.

Nu știu daca mai are rost să vorbesc despre persoana mea, probabil, ce a fost de spus, s-a spus… acum, este important să înțeleagă lumea că, “ȘI” Nicolae Botgros, este un om ca toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești.

Astăzi am decis ca toate paginile care mă reprezintă să fie blocate, închise, oprite… de acu’ în colo, prefer să las doar muzica să vorbească.

Este important pentru mine să știți că vă sunt enorm de recunoscător pentru toate momentele vieții pe care le-am trăit împreună.

Vă doresc din inimă să fiți buni, să fiți sănătoși, împliniți și evident, cât mai multe realizări frumoase. Doamne ajută la toți!

Cu drag de voi,

Nicolae Botgros”, a fost ultimul mesaj al maestrului pe pagina de Facebook.