Platon confirmă că se află la Londra: „Dacă cineva este interesat, scrieți-mi! Ne vom întâlni cu siguranță”

Imagine implicită

Controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, surprins zilele trecute pe străzile unui cartier din Londra, confirmă că se află în capitala Marii Britanii și susține că vrea să rezolve problemele diasporei de acolo.

„Imediat ce am ajuns în Londra. au început să îmi scrie pe Facebook cetățenii noștri, care locuiesc în Marea Britanie. Nu i-am cunoscut înainte și am fost curios să stau de vorbă cu ei, ca să aflu cum trăiesc, cu ce dificultăți se confruntă…Am avut cu ei câteva întâlniri și am aflat mai multe despre viața lor”, a scris Veaceslav Platon.

„Există o serie de probleme legate de migrație, impozite și, cel mai important, au problema unui loc de muncă bine plătit. O poveste aparte este chiria, care consumă cea mai mare parte a veniturilor. Voi lucra asupra acestor probleme și voi încerca să vin cu soluții excelente. Probabil vor organiza mai multe întâlniri cu diaspora. Mai ales cu cea din Northampton, un oraș de lângă Londra, unde sunt foarte mulți moldoveni. Aș vrea să le simt pulsul. Dacă cineva din Londra este interesat, scrieți-mi! Ne vom întâlni cu siguranță”, a mai scris Platon pe Facebook.