Republica Moldova, la un pas de calificare în grupele UEFA Champions League

Imagine implicită
sursa foto: digisport.ro

Republica Moldova este la un pas de calificare în grupele UEFA Champions League. Sheriff Tiraspol i-a învins marți pe sportivii din echipa croată Dinamo Zagreb cu scorul de 3:0.

Campioana Moldovei a eliminat anterior Steaua Roșie Belgrad. De menționat este că în 2017-2018 echipa mai ajunsese în grupele Europa League.

Internauții nu au ezitat să comenteze evenimentul, să se bucure pentru fotbaliști, dar și să glumească. „I-am zis lu Messi să vină la Sheriff, da el nu că PSG, PSG”, scrie un internaut.

„Oare se întâmplă o minune! La fotbal de plajă am câștigat turnirul. Am luat medalia de bronz la Olimpice. Dacă intrăm în Liga Campionilor precis vin vremurile bune. Dumnezeu vede totul”, spune alt internaut. Totodată, mai mulți microbiști au făcut glume despre faptul că Messi va cumpăra crenvurști și alcool de la fabricile transnistrene, iar Ronaldo va purta tricouri și încălțăminte ale brandurilor autohtone.

Pe 24 august echipa urmează să mai joace un meci cu Dinamo Zagreb. Dacă meciul de marți a fost jucat la Tiraspol, peste o săptămână sportivii vor încerca să obțină victorie la Zagreb.

www.zugo.md