S-a răzgândit, la 3 săptămâni de la numire: Adrian Băluțel renunță la șefia cabinetului prim-ministrei și revine în Parlament

Imagine implicită

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Adrian Băluțel, revine în Parlament, după ce a renunțat la șefia cabinetului prim-ministrei, Natalia Gavrilița.

„În ultimele 3 săptămâni, împreună cu colegii, am pus umărul pentru a susține noul Guvern în procesul său de tranziție. Am avut onoarea să o asist în calitate de șef de cabinet pe Doamna Prim-Ministru, Natalia Gavrilița. Pe această cale, vreau să-i mulțumesc Doamnei Prim-Ministru pentru încrederea acordată și oportunitatea de a contribui la organizarea activității noului guvern.
În ultima săptămână, am lucrat cot la cot cu Stela Jemna, care urmează să exercite funcția de șef de cabinet. Îi doresc mult succes în activitate și sunt sigur că organizarea cabinetului rămâne pe mâini bune. Eu revin cu toată energia la activitatea de deputat în Parlamentul Republicii Moldova și secretar al comisiei Politică Externă și Integrare Europeană”, a scris Adrian Băluțel pe pagina sa de Facebook.
Astfel, Natalia Gavriliță a numit în funcție o nouă șefă de Cabinet. Este vorba de activista și jurnalista Stela Jemna.