Simona Halep a dat lovitura în afaceri! Investiția de 1.5 milioane de euro din Mamaia, un succes

Imagine implicită

Simona Halep a înregistrat câștiguri importante din tenis și publicitate în ultimii ani, iar o parte din bani a decis să o investească în imobiliare.

Sportiva a deschis în primăvara acestui an un hotel în stațiunea Mamaia, care a costat-o aproximativ 1.5 milioane de euro, dar rezultatele au început să apară.

Hotelul Simonei Halep se bucură de un succes enorm de la începutul sezonului festival, iar până în luna august este rezervat complet. Singura perioadă, în acest moment, în care se mai găsește o cameră liberă în hotelul Simonei Halep este 27 – 29 august, când prețul, pentru două nopți, este de 950 de lei.

Hotelul, inaugurat pe 29 aprilie, are 20 de apartamente, fiecare cu o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați. Proprietatea Simonei Halep se bucură de succes și datorită poziționării, fiind la doar câteva sute de metri de plajă.

Hotelul din Mamaia nu este singura investiție făcută de Simona Halep în acest domeniu. Sportiva a deschis și o pensiune din Poiana Brașov, cu 24 de camere, dar și un hotel, care au costat aproximativ 2 milioane de euro.

digisport.ro