Andrei Năstase, cu soția și fiica la vot: Am încredere în chișinăuieni că vor alege un primar capabil să facă schimbarea

„Am încrederea că locuitorii capitalei își vor alege un primar demn, curajos, capabil să schimbe lucrurile în bine”, a declarat Andrei Năstase după ce și-a exercitat dreptul la vot.

Candidatul forțelor proeuropene și antioligarhice a venit la secția de votare împreună cu soția și fiica.

„Am votat pentru valorile mele, care cred că sunt împărtășite de foarte multă lume: adevăr, demnitate, respect de oameni, responsabilitate. Este responsabilitatea tuturor care țin la acest oraș, dar și la această țară. Doar așa poate fi făurită democrația, statul de drept, economie funcțională, locuri de muncă, doar așa poate fi recăpătată libertatea, iar dacă vom avea libertate, vom avea și bunăstare, lume fericită, oameni pozitivi care își doresc să rămână acasă, iar exodul din ultima perioadă să înceteze”, a declarat Andrei Năstase.

 Liderul Platformei DA a adăugat că are încredere în chișinăuieni, „că își vor alege un primar demn, curajos, capabil să schimbe lucrurile în capitală în bine, un primar cu o viziune clară, ce își propune drept prioritate –transformarea Primăriei într-o instituție în slujba oamenilor și nu așa cum s-a produs de-a lungul anilor”.

Andrei Năstase a îndemnat locuitorii capitalei să se mobilizeze și să iasă în număr mare la secțiile de votare.

„Este p zi extrem de importantă pentru capitală, pentru suburbii și pentru toată țara. Este esențial ca astăzi numărul celor care ies la vot să fie foarte mare. Așa se reface democrația, așa putem vorbi despre statul de drept, despre o țară civilizată. Prezența noastră masivă la vot este coșmarul acestei guvernări”, a adăugat Andrei Năstase.

La rândul său, Angela Năstase, a spus că a votat pentru un oraș european aici, acasă.

„Am votat echipa și omul în care am cea mai mare încredere. Haideți să-i dăm acestui oraș o șansă, să ne dăm nouă o șansă. Să facem tot posibilul ca acest oraș să fie stăpânit de noi, să trăim în siguranță, în confort și dragoste, să învățăm să iubim acest oraș”, a menționat soția lui Andrei Năstase.

Sursa:jurnal.md

(186 accesari)

Articole similare

Eveniment

Andrei Năstase cheamă oamenii la protestul față de anularea alegerilor: „E un precedent care nu a mai fost întâlnit ”

Politic

Igor Grosu: „Lucrurile s-au complicat rău de tot; Ieșiți la protest să ne apărăm votul”

Social

Gest emoționant: Un moldovean bolnav de cancer, internat într-un spital din Germania, îndeamnă oamenii să iasă la protest

Justiție

Maia Sandu: Protestul, unicul lucru care ne rămâne pentru a opri guvernarea nedemocratică; Vă aștept mâine în fața Primăriei

Eveniment

Decizia Curții de Apel, atacată la CSJ; Andrei Năstase: Am depus un recurs împotriva unei hotărâri și mai agramate // VIDEO

Politic

Andrei Năstase, apel către presă: „Mediatizați și mai ales monitorizați protestul de mâine care are o importanță crucială”

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *