Decât frate cu „oligarho-unioniști”, care au apărut în ultimul timp în Republica Moldova, mai bine solidar cu un rus sau găgăuz care luptă împotriva dictaturii. Aceasta este concluzia istoricului și fostului boxer profesionist din Republica Moldova, Octavian Țicu.

„Dacă nu știați, în Republica Moldova a apărut în ultimul timp o nouă specie de „unioniști” – cei care vor să unească oligarhia lui Plahotniuc cu oligarhia lui Dragnea. Pentru acești „unioniști oligarhici” sau „oligarho-unioniști”, care acționează după principiul talibanismului bolșevic „cine nu-i cu noi este împotriva noastră”, Maia Sandu și Andrei Năstase au devenit cel mai mare pericol pentru românitate, iar toți oamenii care susțin opoziția împotriva regimului oligarhic nu mai sunt „buni români”, ci „stataliști” și „trădători” ai cauzei românești, spune istoricul.

„Decât frate cu așa „români”, mai bine solidar cu un rus, ucrainean sau găgăuz care luptă împotriva dictaturii. Iaca așa metamorfozări în Anul Centenarului Uniri”, este concluzia lui Octavian Țicu.

Sursa:cotidianul.md

(82 accesari)